Afspraak boeken

Mocht je een afspraak willen boeken kan dat altijd via de site door een mail te sturen naar: marcogielenphotography@gmail.com

Voor het niet nakomen van de afspraak of het niet tijdig afzeggen van een afspraak ben ik genoodzaakt om €30,- in rekening te brengen. Indien je een cadeaubon hebt en je komt een gemaakte afspraak niet na, zal de cadeaubon vervallen en niet meer geldig zijn. Gratis fotoshoots mogen ten alle tijde door mij gebruikt worden voor commerciële doeleinden en social media.

De foto’s

Na de Fotoshoot worden de foto’s bewerkt. Dit duurt tot 5 werkdagen na de fotoshoot (met uitzondering van grote opdrachten, hier geld tussen de 3 a 5 weken voor), afhankelijk van de drukte. Je mag de foto’s zelf uit zoeken dat via Wetransfer wordt aangeboden.

De foto’s worden afgeleverd in kleur en op aanvraag enkele foto’s in zwart/wit. De foto’s worden gecorrigeerd en bewerkt op een gekalibreerd beeldscherm. Op andere beeldschermen kan de kleur van de foto afwijken van de werkelijkheid. De aangeschafte foto’s worden geleverd zonder watermerk.

Draag je een bril? Zorg er dan voor dat je bril goed schoon is en meld dit graag even bij het boeken van de fotoshoot.

Over de fotoshoot

Studio fotoshoots vinden altijd plaats bij de klant thuis of door de klant zelf geregelde binnen locatie.

Het weer is helaas niet verstelbaar, bij slechte weersomstandigdheden zal de buitenfotoshoot worden verplaatst in overleg met de klant.

Algemene voorwaarden en Privacy

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Reiskostenvergoeding

Voor alle locaties binnen een straal van 10 kilometer van Horst gelden geen reiskosten, voor elke kilometer buiten deze straal vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,35 per kilometer.

Betaling

Na afloop van de fotoshoot kunt je contant betalen of via een Tikkie.